Utolsó kommentek

Címkék

Képeim

Táncház

2008.03.23. 09:51 :: ...Péter

SIRTOS ÜNNEP az Almássyn

........és eljött az utolsó nap!.... Nagy várakozással és fokozott érdeklődéssel vártuk a SIRTOS együttes fellépését az Almássy téri Szabadidő központban. Talán mondanom se kell, hogy aki ismeri zenéjüket, és rendszeresen lejár a táncházukba, az tudhatta előre, hogy mire számíthat,......mégis értek bennünket meglepetések, hiába készültünk fel lelkileg is már jóelőre, ...mégis szükségünk volt az összes érzékszervünkre " receptorainkra " hogy képesek legyünk felfogni mindazt, amit sudároztak felénk!

Ez a kisugárzás annyira erős volt, hogy napokkal késöbb is csak emésztem mindazt, amit kaptam Tőlük. Még mindíg hallom a fülembe a dalamokat, elöttem a mosolyuk, és "cinkos" összekacsintásuk is.:))) Nemcsak a fülünkre és a szemünkre volt szükség,....mert a szívünket, lelkünket is alaposan " megviselte " jó értelemben, az egész esti műsor!:)))) Kaptam olyan levelet, amiben azt írta egy lány, hogy Ö neki már most nagyon hiányzik a SIRTOS! Megtudom érteni. Ha úgy vesszük, .... az egész este, egy nagy-nagy ajándékkosár volt a Részükről, amit átnyújtottak nekünk a sok-sok évi kitartó és szeretetteljes rajongásunkért cserébe!:))) Most nem akarom felsorolni hogy milyen számok hangzottak el, mert mindent eljátszottak, ami az előzetesen össze írt kívánságlistán szerepelt, talán még egy kicsivel többet is.:))) Nagyon hosszú volt a lista,.....ezért nemcsoda hogy csak " nyújtott műszakban " tudták teljesíteni a kívánságokat,......így több mint 5 órán keresztül ( éjfél után lett vége ) örülhettünk a kedvenc számainknak!:))) Csak két rövid 5 perces szünet volt. Talán van köztetek olyan, aki már járt a Zorbas Tavernában, ami a Mammut áruházban található,( én többször is jártam ott nagy megelégedésemre, finom ételek, kellemes környezet,) de most Ők jöttek ide az Almássy falai közé, hogy megvendégeljenek mindenkit, aki szereti a Gyrost, és mellé egy pohár görög bort!:))) Választani lehetett hogy édes vagy száraz bort kértek. Talán mondanom se kell hogy milyen nagy sikere volt a finomságoknak,...... hisz kígyózó hosszú sorok álltak türelmesen, hogy sorra kerüljetek. Jutott mindenkinek, pedig nagyon sokan voltunk,...úgy mint a régi szép időkben,.....szóval a gombostű már nem fért volna el. Jómagam sajnos nem tudtam beállni a sorba, mert az idő és a rövid szünet sürgetett hogy visszamenjek a táncparkettre. Ezt most úgy írtam ide, mintha táncolni mentem volna. Pedig előfordul néha-néha, hogy egyáltalán nem táncolok, és ez akkor szokott előfordulni amikor videófelvételt készítek ünnepélyes alkalmakkor. Hát örömmel írom ide, hogy a 3 órás videófelvétel csodálatosan sikerült!:))))...( a felvételek archíválás céljából készültek ) A művelődési ház képviseletében ünnepi köszöntőt mondott Herczeg József, aki megköszönte a SIRTOS együttes együttműködését,......virágcsokor, puszik, és pezsgővel koccintás következett.........és rengeteg taps a részünkről! :))))
Nagy dicséret illeti Andreas-t aki nagyon gavallér volt ezen az estén, és nagy dicséret illeti a Zorbas Taverna lelkes csapatát az udvarjas és gyors kiszolgálásért,......szerintem aki még nem járt a Mammut árúházban lévő Tavernában, az garantáltan kedvet kaphatott hogy felkeresse, és beüljön egy kicsit.:))) Nagy dicséret illeti minden olyan munkatársat is, akik a " háttérben " dolgoztak azért hogy Mi jól érezzük magunkat! :)))

Köszönet a SIRTOS együttesnek

 a felejthetetlen estéért!!
Az Aranycsapat tovább játszik,:))))......most lesz egy kis pihenő, ünnepek, ajándékozások, és február első vasárnapjától újra örülhetünk egymásnak,.....egy új helyen, de nem ott ahhol eredetileg szóbeszéd volt, hanem egy szebb parkettás helyen! :)))

Az estén készült képeket itt

 lehet megnézni! 84 db. kép

http://freemail.hu/fototar/gyujtemeny.jspv?setId=1892211

( A fotóalbum legvégén láthattok a videófelvételből " kimerevített " pillanatokat. PDVD.....jpg néven. Ezek nembiztos hogy teljes képernyővel nézhetők meg, és nembiztos hogy mindeggyiket élesnek látjátok, mert a videó lassú zársebességgel működik, és a mozgásban lévő személyek így elmosódhatnak,....viszont folyamatos videó lejátszásnál tökéletesen élesek ezek a képek is. ) 
                                                                                                            

Szólj hozzá!

Címkék: képek kívánságműsor örömzenélés görögimádók hellas girosz videók. zorba.

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr91393153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása