Utolsó kommentek

Címkék

Képeim

Keveházi Gábor, Mikisz Theodorakisz : Zorba balett

2008.05.26. 22:28 :: ...Péter

                     Zorba balett az Operában!

                     Vélemények az előadásról!

" ....kicsit brutál, de nagyon őszinte és hiteles a koreográfia....nem gondolod? " ez a véleményem nekem is, és annak a személynek is, aki aktívan is részt vett ebben a produkcióban.

Ági szerint: káprázatos, lenyűgöző, és világszinvonalúnak nevezte az előadást. örül hogy ott lehetett.

Vivi, pirosra tapsolta a tenyerét az előadás végére. :))))) és egyik szemével csak a Sirtost figyelte, úgy mint mindannyian a táncházban! :)))

 Én, jómagam, szerencsére nem látszott a sötétben, hogy néha-néha elhomályosult a látásom, a szemeim környéki cseppfolyós, örömteli élmények hatására.

( részlet egy levélből, amit Tüncsinek írtam )

 ".... Képzeld el,...tegnap voltunk az Operában, és megnéztük a Zorba balettet!! Vááááá....minden úgy volt, ahogy elmeséltétek. Csodálatos volt. Amikor megírtam Katának SMS-ben hogy mennyire tetszett, Ö nagyon örült neki, és vissza írta, hogy a zenéjét átmásolja nekem CD-re. Most fogok írni a S. Fórumra egy beszámolót az előadásról, és persze felrakok egy pár képet is. Csináltam videót is az Operában! :))) Az előadás elött bemondták, magyarul, és angol nyelven is, hogy fotó, és videófelvételt senki nem csinálhat! Ekkor a fülem hírtelen bedugulhatott, ! :))))) mert én ebből semmit se hallottam. Ha én mindíg azt csinálnám amit szabad, akkor most nem lenne se Dalaras, se Tzouganakis képeim, amit a MÜPA-ba csináltam. Ott is örjöngtek a biztonságiak hogy ne fotózzak. Szerencsére az új gépemmel már vaku nélkül is lehet kattogni, észrevétlenül. :)))......"

 Idézet Keveházi Gábor soraiból

 "...........Ajánlom a Zorbát annak az embernek, aki bármikor meghalhat, aki bármikor elvesztheti szerelmét, akit katasztrófa érhet, aki egyik napról a másikra anyagilag tönkremehet.......Mindenkinek azt üzenem ezzel a balettel, hogy mégis......Mégis ez a Föld a mi otthonunk, ez az élet a mi életünk, ezt kell boldoggá tennünk. Hősöm, Zorba ezt a filozófiát vallja: nem számít, hogy gazdag vagy, nem számít hogy szegény vagy, próbáld az életet boldogan élni......."

A  többi  kép  oldalt letölthető 20 kép --->>

2 komment

Címkék: opera zorba balett szirtaki keveházi gábor mikisz theodorakisz sirtos

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr24489379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potyautasturista 2008.06.03. 10:48:24

úúúgy ott lettem volna a Zorbán..eza beszámoló.. és a képek picit pótolja a pótolhatatlant!Csak igy tovább a blogoddal,mert kellenek ezek a témák is a netre, de még mennyire!!

...Péter · http://kepzeljetek.blog.hu/ 2008.06.03. 23:43:42

Tüncsike! nagyon örülök hogy itt jártál, és hogy tetszik a blogom. Hamarosan jönnek a videók is! :))))
süti beállítások módosítása