Utolsó kommentek

Címkék

Képeim

Mydros görög táncház

2008.07.13. 02:51 :: ...Péter

  Ha jól akarsz szórakozni, a MYDROS görög táncházban garantált a jókedv, a sok barát, tánctanítás, jó zene, és biztos, hogy alig várod már a következő bulit, hogy újra ott legyél azokkal, akiket nagyon szeretsz.

  Az együttes tagjai névről ismerik a rajongóik többségét. Ez nemcsoda, hisz közel engedik magukhoz, hogy jobban megismerjék azokat, akik napról napra, vagy hétre, állandó látogatói a táncházaknak. A műsoruk nagy részét a kívánságok teljesítésével töltik! Így kerülhetett sor, az én kedvenc számom, az Ah Ellada eljátszására is! :))  Júni. 14.-én többen ünnepelték a szülinapjukat.  Vivi így emlékezik vissza erre a napra! "....a  Gábor nagyon kedvesen felköszöntött az elején...És lejátszották a Karavi to fengari-t külön nekem címezve, szülinapom alkalmából. Tök jó....Philip örült az ajándéknak, és neki még a Boldog szülinapot is elhúzták, meg duettet énekelt Tinával. Tud Ő énekelni, csak nem nagyon mutogatja. Már mondtam neki, hogy induljon a dalversenyen, de csak kiröhögött. Na nem baj...Volt még asztalon ciftizés is, ( hastánc )  tök jó volt. Annyit táncoltam, hogy járni is alig bírtam, de állati jó volt. Meg is köszöntem a Gábornak, hogy ilyen szép szülinapom volt, erre felajánlotta, hogy a következő nyolcvanat is ünnepeljem velük:-)  Mondtam, áll az alku:-) Tök jó szülinapom volt! :-) " Kiegészitésül  Vivi írásához, hogy aznap délben, a Dionysos Tavernában volt a szülinapi ebédünk: Gyrostál, sültkrumpli, tzatziki, fincsi fagyi, mavrodaphne mazsolás görög bor. Ahogy illik! Nanááá :))))  Az itt készült képek nem publikusak.

  A  MYDROS együttes fiatal, és lendületes játéka, magával ragadja nemcsak a táncolókat, hanem azokat is akik " csak " hallgatják a játékukat. Számtalan fellépés szerte az országban, és mostmár a határokon túl is megkeresést kaptak. ( Írország, Görögország )  Rendszeres szereplői különböző TV csatornáknak.
A megjelent CD lemezük nagy sikert aratott.

 Videófelvételeikből  ízelítő itt látható:

  https://www.youtube.com/watch?v=Q5W5TC-7NX8

  A  képek nagy méretben letölthetők ---->>>>

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyros görögország képek tánc szeretet kívánságműsor örömzenélés szirtaki mydros görög táncház

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr23565665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Office Design 2018.02.22. 13:35:50

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása