Utolsó kommentek

Címkék

Képeim

Múzeumok éjszakája 2008

2008.06.23. 00:33 :: ...Péter

Mivel, hogy érdekelnek a művészetek és múzeumok, idén sem hagytam ki ezt az éjszakát. Nem mintha év közben más alkalommal ne lehetne elmenni hasonló rendezvényekre, de ennek az éjszakának mindíg különös varázsa van. Rengeteg ember az utcákon, mindenki siet valahova, de nem úgy mint hétköznap amikor a munkába rohanunk, hanem úgy, hogy igazából nem kellene sietnünk, mégis ezt tesszük, hogy minnél több múzeum, minnél több látnivalóra tegyünk szert. Mert gyorsan repül az idő, és csak akkor döbbenünk rá, hogy mennyi látnivaló kimaradt. Tavaly ilyenkor szinte egymásba értek az emberek, hosszú sorbanállás minden múzeum elött. A gombostű már nem fért volna el, annyian voltak. Az idei éjszakán sokkal kevesebben voltak, szerintem a tavalyinak a 20%-a lehetett. Hiába írták mindenhol hogy rekord született a látogatók számát illetően! Hol volt a rekord? Az igaz hogy országos adatokat említettek, de azért mégis csak Bp.-en élnek a legtöbben, és ha itt nem mentek el akkor hol? Optikai csalódás? Nagy szerepe
lehet az érdektelenségnek a foci Eb. Sok helyen az utcákon bámulták a TV-t, és benne a focit. Persze ha a férfi népség a képernyők elött görnyed, a szebbik nem kénytelen egyedül útra kelni ezen a csodálatos holdfényes éjszakán. Barátnőkkel vagy egyedül,... közben kattognak a digitális gépek, megörökítve
egymást egy szép háttér elött. ...És rengeteg szép lány volt egyedül,....kinyújtott karokkal saját magukat fotózták. Szívesen odamentem volna egy kettőhöz, hogy segítsek megnyomni a gombot,...talán érzékem is van hozzá, de végülis nem tettem meg. Hátha azt hitték volna hogy ismerkedni akarok és nagyon könnyen " lebunkóznak" akárkit! Hiába....ilyen világot élünk. Eltávolodtunk egymástól!

 Csak néhány felvételt mutatok a sok közül, de azt a varázslatos hangulatot egyik kép sem adja vissza maradéktalanul. Talán bennem van a hiba.
Az összes kép ( 21 db ) nagyméretben oldalt letölthető! ----->>>>>

 

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra foci eb optikai csalódás múzeumok éjszakája

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr20534391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása