Utolsó kommentek

Címkék

Képeim

Nem tudom

2008.03.28. 02:01 :: ...Péter

Nem tudom hogy jól olvasható-e a szöveg!? Mert mindenkinek a képernyőjén máshogy jelenik meg. Ha nagyobb betüt választok, akkor előfordulhat hogy összefolynak a sorok, és a fele olvashatatlan lesz. Ha kis betüt használok, azt nehezebben lehet olvasni. Akkor is olvashatatlan, ha Internet Explorer 5-nél régebbi böngészőtök van. Állítólag a Firefoxnál minden olvasható. Elnézést ha hibákat láttok, de próbálgatom a legjobb beállításokat megtalálni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr75400034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó 2008.03.29. 10:33:22

Szia Péter!

Köszi a levelet. Nekem is nagyon tetszik az oldalad és nálam teljesen jól olvasható (nekem is firefox-om van)... :)

...Péter · http://kepzeljetek.blog.hu/ 2008.03.31. 23:48:47

Szia Ildikó!

Köszi hogy megnézted az oldalam, és örülök hogy Neked is tetszik! :))) Többen is jelezték, hogy jól olvasható a szöveg. Ezekszerint így hagyom. 5-en használtok Firefoxot, ezt írja ki a statisztikám, és 93%-ban a 800x600-as felbontást használjátok. Ehhez szerkesztem a többi olvasnivalót. Csak 1 látogató használja az 1024-es felbontást. Ő neki apróbbak lesznek a betük. Hamarosan jönnek az újabb "finomságok" :)))
süti beállítások módosítása